Hvordan skifter man sproget på en Windows VPS?

Åben Settings.
Tryk på Time & Language.
Tryk på Language i venstre side.
Inde på Language siden til højre, tryk på Add a language.
På siden "Choose a language", skal du vælge dit sprog fra listen og trykke på Next.
På siden "Install language features", skal du sikre dig at du har valgt udfyldt alle de bokse der er, og tryk på Install.
Tryk på Options på det nye sprog du lige har tilføjet.
På siden "Language options: screen", skal du tjekke om "Language pack installed" står inde på "Language Pack" sektionen og tryk på venstre pilikon i øverste venstre hjørne.
På siden Language screen, skal du vælge dit sprog fra Windows display language pull-down menuen og trykke på Date & time i venstre side.
På siden Date & time, skal du vælge din tidszone inde i Time zone pull-down menuen.
Tryk på Region fra venstre side og vælg din region fra Country or region pull-down menuen.
Rul ned på Region siden, og tryk på Additional date, time, & regional settings under "Related settings".
På Clock and Region siden, skal du trykke på Region.
På siden Region, skal du trykke på Administrative oppe i toppen også trykke på Copy settings inde på "Welcome screen and new user accounts" sektionen.
På siden "Welcome screen and new user accounts settings", vælg alle emner under "Copy your current setting to" sektionen og tryk på OK.
På siden "Administrativ", skal du trykke på Change system locale i "Language for non-Unicode programs" sektionen.
På siden "Region Settings", skal du vælge din region inde i "Current system locale:" pull-down menuen og trykke OK.
I dialog boksen anmoder den om at genstarte, tryk på Restart now for at genstarte systemet.
Når du har genstartet den, skal du tjekke, om sproget på de forskellige steder, såsom login-skærm, er ændret til det valgte sprog.