Hvordan logger jeg ind på mit fjernskrivebord.

Søg på "Fjernskrivebord" inde på din Windows computer.

Skriv din VPS's IP ind i computer feltet.

Så trykker du "Vis Indstillinger"

Så skal du skrive "Administrator" inde i burgernavn feltet.

Når du har gjort disse ting, så skal du trykke "Opret Forbindelse".

Så popper der et vindue frem, hvor du skal skrive din VPS's adgangskode ind, når du har skrevet adgangskoden ind så skal du trykke "OK"

Når du så har gjort, det så popper der endnu et vindue frem med noget certifikat der skal du bare trykke "Ja" også kommer du ind på din VPS.

Når du har gjordt disse punkter, har du adgang til dit fjernskrivebord.