Hvordan du Installere FiveM på Windows VPS eller Dedikeret Server

Forudsætninger
Visual C++ Videre distribueres 2019 eller nyere.
Sørg for at det er en korrekt installation.

Installation
Opret et nyt bibliotek (for example D:\FXServer\server), dette bruges til serverbinarierne.
Download den nyeste master branch build til Windows fra artifacts server.
Træk det ind i det tidligere oprettede bibliotek.
Brug et hvilket som helst arkiverings værktøj (f.eks. WinRAR eller 7-Zip).
Klon cfx-server-data i en ny mappe uden for din serverbinaries-mappe, f.eks. D:\FXServer\server-data.
Klon https://github.com/citizenfx/cfx-server-data.git serverdata.
Opret en server.cfg-fil i din server-datamappe (kopier eksemplet server.cfg-fil nedenfor til den fil).
Opret en licensnøgle på https://keymaster.fivem.net.
Indstil licensnøglen i din server.cfg ved hjælp af sv_licenseKey "licensKeyGoesHere".
Kør serveren fra serverdatamappen. For eksempel i et almindeligt Windows-kommandoprompt (cmd.exe) window:cd /d D:\FXServer\server-data D:\FXServer\server\run.cmd +exec server.cfg (flag / d er kun nødvendigt når du skifter bibliotek til et sted på et andet drev)