Ønsker du at sætte en Modded minecraft server op med en bestemt vision?

Her er en dybdegående tutorial om, hvordan du Downloader og sætter serveren op

Inden vi starter skal vi have fundet ud af hvilken vision eller hvilken madpack vi vil bruge.

download forge.jar filen, dette kan gøres fra http://files.minecraftforge.net/ HUSK at du skal kigge efter den vision som passer til Modpacken eller vision af minecraft du har valgt. Når du har valgt og downloadet filen (Brug knappen Installer på minecraftforge.net), skal du upload den til file manger på Panelet.

Når det er installet skal vi have ændret startup paramenterne, det gør vi under tab "Startup", Vi skal har ændret Server.jar Til Vores Forge Fil Navn. HUSK at gøre det begge steder.

Nu skal vi have Serveren til at generere Vores Server Filer. For dette Tryk "Start" under "Console".

NU skulle "File Manager" gerne indhold alle disse filer. Vis den har det Skulle det gerne være som at sætte en normale Minecraft server op

Bemærk: Vi er ikke ansvarlige for forkert brug af af forge.jar filer. Vi kan støtte installationen gennem vores system, men kan ikke understøtte problemer med nogen game framework.