Hvordan man laver en profil på MixmlHosting.com.

Søg på MixmlHosting.com også kommer du ind på hjemmesiden.

Når du er inde på hjemmesiden, går du ned nederst på siden under Client Area også under Client Area trykker du på Create An Account.

Når du har trykket på Create An Account, kommer du ind på en side, hvor du så skal skrive dit Navn, Email, Telefonnummer, (Firmanavn hvis du har et), Adresse, By, Postnummer, Land og til sidst Adgangskode til MixmlHosting.com. Husk at læse vores TOS. Så trykker du på, I have read and agree to the Terms of Service også trykker du på Register.

Når du har gjordt disse tre punkter har du en profil, på MixmlHosting.com også kan du så købe den VPS, du gerne ville have.