Hvordan man køber en VPS.

Du starter med, at gå ind på MixmlHosting.com.
Så klikker du på VPS Hosting øverst.
Så klikker du på det land som du vil have en VPS fra.
Nu skal du vælge hvilken VPS som du gerne vil have når du har fundet den VPS du vil have trykker du så "order" ude i højre side på den VPS du vil købe.
Når du har valgt den VPS, du vil have kommer du ind på en side, hvor du skal skrive VPSens navn og Hostnavn. Derefter kan du trykke Continue.
Derefter kommer du ind i indkøbsvognen, hvor du kan skrive en rabatkode, hvis du har sådan en.
Derefter skal du log ind (Der er en tutorial, hvordan du laver en profil).
Til sidst vælger du din betalings metode som du vil bruge også er du færdig.