Ønsker du at bruge en helt speciel Jar fil til din Minecraft Server-version?

Her er en dybdegående tutorial om, hvordan du vil bruge en Jar fil med vores spilpanel!

Så inden vi begynder, er der 2 formater til vores panel, det strøm mørke look og kunefe look. Hvert look har et par forskellige funktioner, som vi arbejder hårdt for at afbalancere. Til denne tutorial vil vi bruge kunefe look.

Sørg for, at spilpanelet ser ud som nedenstående panel.

Sørg for, at din server er valgt, og tryk derefter på "Management".

Slet alle filer, der findes i File Management Panel, og upload derefter dine specielle jar-fil.

Gå til Konfiguration, og ændre Server Jar-filnavnet til navnet på din uploadede Jar-fil.

Tryk på opdater startparametre, og start derefter dit panel på konsollen.

Bemærk: Vi er ikke ansvarlige for forkert brug af Jar-filer. Vi kan støtte installationen gennem vores system, men kan ikke understøtte problemer med nogen game framework.