Hvordan du ændre adgangskoden til din VPS

Gå ind på dit client område og find din VPS.
I menuen til venstre er der en menu som hedder Enduser panel. Tryk derpå.
Når du er inde på panelet skal du gå ind i settings menuen under Windows(eller andet OS) logoet.
Derfra burde du have en menu som hedder "Change password", tryk der og skriv nu den nye kode.
Sluk VPSen helt via den røde knap oppe øverst, og tænd den derefter igen.

Så burde det gerne virke. Har du yderligere problemer er du velkommen til og skrive til os.