Hvordan overfører jeg min konto til en anden, så de betaler for tjenesten og ejer tjenesten?

Hvis du ikke længere ønsker, at få adgang til dit service og ønsker, at overføre kontrol til en anden, kan dette gøres meget let.

Hvis du udfører disse trin, fjernes alt adgang til din konto. Vi kan ikke gendanne din konto, når du har overført den til en andens kontrol.
Hvad skal jeg gøre?
Spilpanel - Skift din adgangskode, og send den til den person, du overfører til. Ændre e-mailen eller kontakt os, så kan vi ændre den for dig.
Fakturerings panel - Du skal ændre din adgangskode, og kontooplysninger for, at overføre den til den nye ejer. Når den person som skal have kontoen tager kontrol over kontoen, skal de kontrollere alle detaljerne og opdatere betalings oplysningerne på kontoen.

Hvis du har problemer med denne proces, skal du foretage en ticket på vores discord eller kontakte vores LiveChat Support Team.