Hvad skal jeg gøre, hvis min konto på MixmlHosting får adgang fra nogen som ikke skal have adgang til den og jeg måske er blevet hacket?

En af de vigtigste ting at gøre i disse situationer er at forblive rolig. Så skræmmende som det hele er, kan det vendes, så bare tag en dyb indånding og følg instruktionerne herunder.

Denne guide hjælper dig kun, hvis nogle har fået adgang til din MixmlHosting-konto som ikke skal have det. Sørg for at ændre din e-mail-adgangskode med det samme, da din e-mail er som en backup kopi.

Hvad har de adgang til?
Spilpanel - Hvis de har adgang til spilpanelet og intet andet skal du bruge live support eller telefonlinjen, og du bliver spurgt om dit sikkerhedsspørgsmål. Når spørgsmålet er blevet besvaret korrekt , kan vi låse din konto og nulstille dens adgangskode.
Faktureringspanel - Dette er et af de mere hårdere scenarier, da det er sværere for os at bevise, at du ejer kontoen og ikke bruger noget som social engineering selv. En af de vigtigste måder, vi kan genvinde kontrol på, er først dit sikkerhedsspørgsmål, eller vi ringer til det anførte telefonnummer, så længe det ikke er ændret inden for de sidste 7 dage efter rapportering af den hacket,

Hvis en anden service er blevet hacket, kontakt os straks for at løse problemet.

Hvad skal jeg gøre for at sikre, at det ikke sker igen?

Opsætning af 2FA (2-faktorgodkendelse) bør være en prioritet. Det er en af ​​de mest sikre metoder til beskyttelse af din konto. En 2FA-aktiveret konto kræver altid en sekundær login-kode via dit mobilnummer for at logge ind, så selvom en tredjepart har adgang til dine loginoplysninger, kan de ikke komme ind på kontoen.